TOYOTA CASCO BIZTOSÍTÁS

Kivételes bánásmód Toyota tulajdonosoknak!
Az autónk az egyik legértékesebb tárgyunk- nem csoda hát, ha szeretnénk biztonságban tudni a befektetett pénzt. Erre szolgál a casco biztosítás. A Toyota a casco terén is egyedülállóan sokat szeretne nyújtani ügyfeleinek, ezért nem elégedett meg azzal, hogy a szokásos teljes körű gépjármű-biztosítási csomagot ajánlja. A Toyota casco többek között az alábbi többletszolgáltatásokat is nyújtja Toyota tulajdonosok számára:

  • Törés és elemi kár esetén akár 5 napra is autót bérelhetnek, amiből napi 5000 forintot a Toyota áll.
  • Ha az autót már nem érdemes javítani ( például totálkár esetén), akkor a jogos kártérítésen túl a Toyota kifizeti az összetört autó vásárláskori új értékének 10 százalékát is- ha az ügyfél újra Toyotát választ.
  • Ha az autó javíttatása Toyota márkaszervizben történik, és a biztosítási szerződés alapján a javítás költségéből a minimum önrész levonása lenne indokolt, akkor ez a minimum önrész automatikusan megfeleződik.
  • A javítások során a szakszervízekben kizárólag eredeti , új alkatrészeket használnak, ám értéknövelő hatását a Toyota casco kedvezményezettjeinek nem kell megfizetniük( avulásmentes térítés).
  • A Toyota casco az autó vásárláskori értékét téríti, ha egy éven belül az autót ellopnák, vagy a jármű totálkárosra törik. Ebből az összegből csak önrész jön le, ám a Toyota cascóban sokféle önrész választható, így ez a kockázat tovább csökkenthető.
Vissza